1. Heksetime

Velkommen til heksetimen hexéns cirkel, denne gang opsamler vi på flere ting, som ligger til grund for en hekse rejse eller bagom om du vil og jeg glæder mig så meget til at dele denne rejse med dig.

En ting at tage med på rejsen, er en notes bog eller en blok, den skal slet ikke være pæn! 

Den skal være en hvor du kan skrive kruseduller og tegne hurtige tegninger, men det du skaber i den skal gemmes til hele turen. Og selvfølgelig noget at skrive med 😉

I dag kan man læse en bog, se en tv serie og proklamere sig som heks, man kan sætte smukke bilder op af sit alter på instagram og man behøver ikke at gøre mere. Jeg vil så påstå at det at være heks er en rejse, en personlig rejse, hvor man bliver bevist om sin identitet og det betyder at arbejde med sig selv, dog uden at pille navle.

Fx. bliver du nød til at tage stilling til hvad er en heks for dig? Hvad er det der gør dig til en heks eller måske mere relevant, hvad er det der tiltrækker dig til heksens verden? Det er her vi starter heksetimen.

Opgaver:

Find info om hekse og skriv i din noter bog, hvad er en heks, for dig…lige nu.   fx. har asdun artiklerne måske det kan være en hjælp.

 – Hvad er en heks her 

– Begrebet hekse her

–  Heksen i coven her

– En Solitær heks her

– En wiccansk heks her

– En Asatroheks her

– En solitær wiccaner her

og vi har på asdun også en links side til en masse skønne hekse rund på nette se her.

Hexéns podcast har også lavet lidt som måske kan hjælpe dig i gang med nogen tanker. De heder På podén med Mia, På podén med Mie, På podén med Stella og heksen På podén 1 og ligger her under.

På podén med Mia

På podén me Mie

På podén med Stella

Hexén på podén 1

Ting du skal skaffe til næste gang

– en granit, gerne dansk
– en flint, gerne dansk
– en bjergkrystal
– en kasse
 

Hokus Fokus – meditation

Kan du kun nå at tage denne meditation 1 gang inden næste gang så er det selvfølig det, Men det vil være fedt hvis du i hverfald kunne tage den en gang om ugen til næste meditation. Husk at skrive et par linjer ned i dine noter om hvordan meditation får dig til at føle, opleve eller om det bare var svært.

Der er nu en mulighed for at skrive spørgsmål, indput eller bare begynde en ord veksling  for denne hekse time på asduns facebook gruppe her, se efter top billedet, det vil være her både jeg og andre kan finde hvad der høre til under hekse timen, til næste gang ha´det fntastisk.

Bilder på denne side er lånt fra pixabay.com