6. Heksetime

Velkommen til heksetimen hexéns cirkel, denne gang har vi reflekteret over hvad vi ligger i oret heks og vi er nu en cirkel i fællesskab. Jeg glæder mig så meget til at dele denne rejse med dig.

Endelig efter en fjollet skade på mit stemmebånd er vi tilbage, lidt bag ud men det må rettes op hen af vejen, Her i hvert fald Heksetimen 6.

En god drømme opslags bog er når du arbejder med drømme en godt ting at have på hylden, men der er mange og det gælder om at finde en der er på samme bølgelægte som en selv, Derfor vil jeg anbefale lån dem på biblioteket til at starte med og fin den du vil investere i. 

Eller gør som jeg, få fat i alt hvad du kan få finger i, læs dem og sælg dem, som ikke alligevel er noget. 

Jeg har lagt 3 under Heksetimen 3, som jeg bruger og jeg har fundet 2 mere som ligger her under, den første er enlig om børns drømme, men det er de samme teorier som for voksene den omhandler, den er inde på de samme ting som Jes Bertelsens bog, men i et meget letter sprog. Den anden bog er en forholdvis ny bog, den kan være et bud på en begynder bog,den er i et let sprog.

Opgaver:

Forsæt med at skrive dine drømme ned. og arbejd videre med de 24 rune collager. Og som nye ting: 
  • Skriv de forskellige magiske principper ned som vi har snakket om.
  • Udvid sten/vipration øvelsen med de 6 krystaller som  vi brugte i 5 Heksetime (Rød aventrurin, karniol, gul calcit, grøn aventrurin, sodalit, armatyst)
  • Skriv de 6 drømme bånd i dine noter.

Læg mærke til at den maskuline og feminine hjerne haldel er omvendt en i rasten af kroppen!

Der er nu en mulighed for at skrive spørgsmål, indput eller bare begynde en ord veksling  for denne hekse time på asduns facebook gruppe her, se efter top billedet, det vil være her både jeg og andre kan finde hvad der høre til under hekse timen, til næste gang ha´det fntastisk.

Bilder på denne side er lånt fra pixabay.com