Blog Indlæg

Om Asdun

Mit hjerte barn

Det hele startede med at heksene var flygtede over til FB.

Mit ynglings forum cpyranus var harvet af trolls og trolemosehus var i bero…ok jeg tilstår jeg lavede FB gruppen cyppen, sammen med en anden heks og det var her, heksene flygtede over til. Der blev i denne gruppe efter lyst et nyt forum – det blev følsen af asdun 21 juli 2010 og jeg trak mig udad gruppen cyppen.Før FB og før forums var muligheden for at komme i kontakt med andre hekse, at ligge beskeder i biblioteks hekse bøger. Det var der ingen der havde løst til!

Men nu havde heksene for alvor fået smag for FB og der blev aldrig rigtigt gang i forummet, der blev lavet en masse artikler. Der var en og en masse opfordringer til at hekse lavede noget sammen og ikke bar lukkede sig inde, som de har en tilbøjelighed til at gøre.

Asdun udviklede sig til at arrangere evens, fordrag og sammen med et par andre, blev gruppen Ørlog til. Ideen var at lave 4 fede ritualer i løbet af året, så andre, som gerne ville være sammen om denne oplevelse havde chancen for det, og samtidig netværke over en fantastisk middag.

Med Ørlog blev det til og et fantastisk forårs ritual, dejlig mad og god stemning – en succes klar til gentagelse. Men under planlægningen af næste event gik det galt, og det eneste at sige om det er, at nogen gange sker der øv med øv på – og det var så opløsningen af Ørlog.

I februar 2013 dannede jeg en forening for hekse sammen med et par andre (Dansk/nordisk hekse). Her var idéen at finde en fællesnævner for den danske/nordiske heks, at oplyse om det at være heks i Danmark, og derved få manet fordomme i jorden, samt at lave events der kunne hjælpe hekse med at netværke indbyrdes, faktisk en forsættelse af Asdun og Ørlog. Det blev desværre stoppet før det virkelig fik ben at gå på, eller i hvert fald lagt midlertidigt på hylden. Men ledt efter opstod en forening for hekse stiftede 2/12 2013 af tre jyske hekse,  desvære lukke denne ned i 2015.

Hekse blev/er blevet væsenlig beder til  at være på FB og lavet grupper, som passer til deres interesser og de er blevet beder til, at arranger evens og være mere åben. Det er i det hele taget nemme for interesseret at finde heksene.

Det betød at jeg i 2016 følte at asdun havde overlevet sig selv og den blev lukket ned, artiklerne fra asdun, blev flyttede over på min “egen” hjemmeside dittekarina.dk altså denne her og der er de stadigvæk.

Men!…..2018 tænker jeg alligevel at der er en grund til at asdun skal genopstå, 1 jeg kan lig at følge med i hvad der sker mellem hekse og deres interesser, 2 jeg kan lig at formidle det, 3 jeg elsker hekse evens og der må nogen flere  til.

Dette er hvad du kan læse om Asdun på asdun. Lige nu ligger der forskelige oplysninger og der arbejdes stadigvæk på siden, men det er for en god en nyhed til ikke at dele den 🙂 Se her asdun.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *