Auragram

Man siger et kært barn har mange navne, i det her tilfælde er det omvendt, mange “børn” har samme navn. Auragram er i dag flere ting, derfor har jeg valgt kalde den teknik jeg bruger for Mandala-Auragram.

Auragramet laves som et Mandala billede, der betyder cirkel på sandskridt og er det jeg tegner billedet i. Mandala bilder bruges til ti meditation og åndelig fokusering og det er også det der er meningen her. Jeg stiller ind på dig og med hjælp fra alt det der hjælper dig, tegner jeg et billedet, der er helt specielt til dig, her efter har du et redskab til at mediter med for udvikling af dit dig. Samtidig viser billedet lidt om hvor du er lige nu og meditationen med billedet skubber dig vider på din vej.

Altså en besked til dig fra den spirituelle verden, der giver dig et overblik over din nuværende situation, dine muligheder og dine mål, symbolsk i farve og form, som noget der  ofte ser abstrakt ud og nogen gange er lidt pludderplader agtigt ud. Ofte er der nogen stikord med, men ikke altid.

Hvordan gør vi?

Du sender en besked om at du ønsker et Mandala-Auragram, sammen med dit navn og et forholdsvis nyt billede af dig, det kan sagens være et kikset selfie det går fint og en adresse. 

Jeg sender dig så betalings info og når betaingen er modtaget stiller jeg ind på dig med et mix af klarfølese, psykometri og remoteviewing  på dig. det tager ca. 40 minutter til 1 time, ofte kommer der en masse stikord med, dem og tejningen sender jeg så til dig, og her begynder dit arbejde…meditationen, udviklingen og dansen med livet.

Prisen for et Mandala-Auragram med forsendelse er 350,- kr.

Lige et par ord til prisen, jeg er klar over at jeg ligge væsentligt under hvad andre tager for at lave dette arbejde, det er ikke fordi jeg mener at deres priser er for høje, men fordi jeg jeg kun har mulighed for at lave nogen få af disse og jeg syndes det er alt for sjovt til at lade vær.