Om DK

Min ene datter siger jeg er ældre end universet, men det er vist nok en sandhed med små modifikationer.

Jeg er vokset op hos  min mor, som gav mig den visdom, at gud var en stor fed negerdame med guldøreringe i ørene. Jeg flyttede til min far og søster i præ teenager tiden, her havnede jeg i noget Jehovas Vidner noget. Det bed ikke rigtig fast på mig, og om noget skæmte alle de forbudte tanker næsten livet af min søster.

Det endte med at jeg lave mit helt eget oprør, læste Satans bibel, og stod i en alder af 13 (det var i 1986) til en djævle uddrivelse hos Jehovas Vidner. Til alt held vågnede min far op af vandviddet, og jeg slap! Jeg lagde ret hurtigt både den ene og den anden bibel fra mig,  siden har jeg beskæftig mig med okkulte ting, hekseting, hedenske ting og mere eller mindre fluffy puffy alternative ting. Så jeg har efter hånden været hele paletten rundt.

Som teenager jeg bange for mig selv, for de ting der tiltrak mig og for det, der var om mig, som ingen andre så, hørte, mærkede – jeg var anderledes en dem om mig og meget alene med det. I dag er det heldigvis anderledes og jeg ved at mørket ikke kun er mørkt, men fuld af nuancer, at psykiske evner ikke er farlige eller grumme.

I den periode før jeg læste Satans Bibel, hvor jeg  oplevede poltergeist fænomener begyndte jeg at male, min mor havde fået et sæt med oliemaling i afskeds gave, dem huggede jeg og så begyndte jeg og jeg maler stadigvæk.

Det, der har optaget mig i mit voksende liv, er at hjælpe andre der kender det at være bange for sin egen skygge og ikke vide hvad de skal stille op med dem selv. Herigennem har jeg set mennesker i deres allermest rædselsfulde skyggeside, men også deres ufattelig smukke evne til at være et fantastisk udviklende væsen.

Ellers har jeg hygget mig med, at være nogen år på lokalavisen, i noget forenings råd, lavet CD design, taget nogen “alternative” uddannelse og lige som alle andre arbejdet ude i virkligheden. 

Jeg oprettede asdun.dk i 2010 og kører den stadigvæk. Siden er ment som formidling mellem hekse. I 2019 kom hex’ens podcast til, som en lillesøster til asdun. Her i 2020 for Hexéns podcast lov til at være et mere Dittekarina projekt.

Hvor asdun og hexén er om danmarks mange forskelige hekse, er denne side helt min egen og jeg vil forsøge at definere min måde at være heks på, efter som jeg har opdaget jeg gør det hele på min egen måde, måske er jeg eklektisk heks, måske er jeg helt min egen, det ved jeg faktisk ikke. 

I 2019 besluttede jeg at jeg gerne vil mere en bare selv at hekse, sprede så meget info og inspiration som mulig, men jeg vil også gerne “undervise”. Jeg har valgt en metode, der ligger i tråd til det arbejde jeg har brugt min tid på de sidste 10 år. Derfor er der i 2020 kommet Heksetimen og Fokus Fokus til..