Farven på vægen

“Malerier/ kreativiteten, påvirker vores tanker, følelser, bevidsthed 

og skubber til noget af det smukkeste vi har… fantasien.”

Enlig er jeg i gang med at hjælpe min yngste med lave præsentation mappe osv. til hendes kunst, hun er vil dygtig, og det fik mig til at kigge igennem min egne ting. 

Min mor  havde engang noget olie maling liggende i en skuffe, da hun var færdig udannet blomsterbinder, fik hun det i svendegave af Jøren det kaldte vi hende, men hun hed rigtigt Ragna Wennerwald, den olie maling havde ligget der mega mange år, så en dag, jeg var vel en 12/13 år ca. og lige havde en dag hvor jeg kede mig, så jeg scorede min mores svendgave og begyndte at male. Ud over min mor sagde at jeg var en Bavian for at hukke hendes gave, syndes det jeg havde lavet var godt og hun var ikke sur.  Min far opdagede at det nok var en ide at give mig lærred, for jeg begyndte at male på al mulig, og jeg kom en gang i mellem med på arbejde, han arbejde om natten på Krasnapolsky der er gang var en cafe med diskotek nede under, måske hed det to forskelige ting, det kan jeg ikke huske, men det var det samme sted og min far arbejde begge steder. 

Men i hver fald, han tog mig med på arbejde for en gang i mellem blev der skiftede bilder ud, og der stod jeg midt om natte og kigge på billederne der blev sat op og snakkede med de forskelige kunstner, desværre har jeg en tilbøjelighed til at sige min oprigtige mening, så der nok nogen der har fået en lidt hård medfart……hvilket jeg har husket til værgang jeg viser mine ting frem, suk.

Men jeg blev lokket til at holde udstillinger og det er fedt at se ens bilder hænge ved siden af hinanden som de gør ved en udstilling. Det at udtrykke mig kreativt og fortælle historier har altid været en del af mit liv, og jeg elsker det, det er den bedste ven i livet. 

Der var et årti hvor jeg mistede evnen til at være rigtig kreativ, til at male, grundet fibromyalgi, her skabte jeg så asdun.dk, noget skulle jeg jo lave. Men det har ændret sig, ikke at jeg er rask, men jeg har fået min ven igen, jeg kan holde ud at holde på en pensel og jeg elsker det!!

Jeg har moret mig stort over at kigge de gamle ting igennem og fotos af udstillingerne, som er blevet klippet til en lille minde hæfte.

Og jeg har fået gode ider til hvordan min datter kan gøre og hvad der rigtigt dumt, i hendes tilfælde skal de selvfølig også bruges til at præsentere det hun laver.

Jeg har flere gange pillede lidt ved mine bilder og forsøgt mig med at bare lave noget kreativt, det betyder at jeg har arbejde med mange forskelige materialer og stil og det betyder at nogen af de gamle alerier er blevet overmalet, nok mest fordi jeg enlig lider af plads mangel, når der ikke har været mulighed for at holde udstilling, så tingene kan sælges, så fylder det i kælderen. Skal jeg udstille igen? Det ved jeg ikke, men lige nu kigger jeg igennem hvad jeg har lavet, deler det her på siden og har da også sat nogen af de gamle ting til salg, det er stadigvæk noget jeg arbejder på og det bliver sikkert lavet om 500 gange, men for nu er de forskelige værker der er til salg under de forskelige fane blade OileAkrylAkvarel og Blyant/tuss, og ja der kommer for håbelig flere på, nogen bliver sikkert også fjernet igen, bare fordi….men altså som sagt jeg arbejder stadigvæk på sagen, billederne  kan afhentes på Amager/ Kastrup.

Jeg Må nok indrømme at jeg er nemmest at få fat i enten genne Facebook, Instagram eller her.