Blog Indlæg,  sten

Flint

 En hård sten som har et lidt  glas agtigt udseende og som hovedsageligt består af et kvarts lignende mineral – Kalcedon/kilsesyre . Kislen stammer fra kiselalger og kiselsvampe som så er blevet til flint, som vi kender det og kan  findes i kridt og kalk sten. Flint er et amorft stof og udviser ingen brudlinjer eller symmetrier, som krystallinske stoffer gør og  er optisk negativ, det vil sige, at dets opbygning er uregelmæssig, dette gøre at stenen har nogen helt specielle egenskaber, som ses når de fx. varmes op . 

Flint blev brugt til:

-I jernalderen og langt op i tiden, brugte man flintesten til at slå mod ildstål for at få gnister i et tørt træflis, som var præpareret med urin for at øge antændeligheden.

– I Europa blev flint amuletter  båret for at forhindre forkølelse.

– Man troede at bar man flint blev man, modig, stærk og initiativrig.

 – Siden antikken er flint blevet betragtet som en hjælper for rejsende. Man troede, at flint beskyttede folk på stien, mod mulig vold og at den advarede om svig og bedrag.

– Den har været brugt som beskyttelse hvis man var i militæret.

– Det siges at flint der sættes på nakken giver ejeren evnen til at forsvare sin mening og overbevise folk om, at han/hun har ret, det skulle giver gaven af veltalenhed, klargør sindet, hjælper med at tage hurtige og korrekte beslutninger.

– Man mener at flint hjælper ed at komme sig efter sygdom.

En måde at arbejde med Flint på:

Flint er forbløffende kranfuldt og med masser af intensitet, der bringer de højest mulige åndelige frekvenser ned i den fysiske verden gennem manifestation. Det er altså  en oversætter sten, den giver jordforbindelse samtidig med at giver mulighed for  bedre at kunne forståelse  hvad der opfattes fra det astralplan. Man kan sige den grundlægger det åndelige i det fysiske. Desuden har flint evnen til, at bringe ens æteriske og astrale kroppe i bedre resonans, med den fysiske krop og det bevidste jeg.

Mennesker, der har en flyvende opfattelser af virkeligheden, vil drage stor fordel af denne stenes evne til at bringe ens fokus tilbage i den fysiske verden.

Flint er i sammen spil med alle chankere og er derfor god til at balancere dem og flint har elementerne ild og jord. Dens energier er beskyttelse, jordforbinde og manifestation. Brugt som en talisman til at forvise noget uønsket fra dit liv.

Den hjælper  :

  • Med at holde en jordforbindelsen
  • Med at genkende  følelse af spiritualitet
  • Med forståelse af hvad der opfattes fra det astraleplan
  • Med at renser sindet og øger åndelig indsigt
  • Med at afværge mareridt
Den fremskynder :
  • Intellektuel, rationel og fysisk styrke
  • Vejen for ens åndelige opvågning og astral opfattelse
  • Viljestyrke, Selv disciplin og funktionalitet
  • Ærlighed, mod og selvværd
Kommentarer lukket til Flint