Healing

Af alle de ting jeg kan finde på at lave er fjern healing nok den der lyder mest tosset! Så helt klart det er en af dem jeg må tilbyde. Ved fjern healing er det de raster der ikke rigtigt vil give slip, der bliver healet på. Det er ikke en let og opfriskende healing, faktisk er resultatet ofte at man i første omgang bliver træt eller ked af det, som har du været til hård træning. Til gængæld slippe gentagelser af de gamle ting der holder kramp agtigt fat i en, efter et par dage.

Hvordan gør vi?

Du sender en besked om at du ønsker en fjern healing, sammen med dit navn og et forholdsvis nyt billede af dig, det kan sagens være et kikset selfie det går fint og en adresse. 

Jeg sender dig så betalings info og når betaingen er modtaget  finder vi er tidspunkt hvor du slapper aaf og ikke bliver forstyret, så stiller jeg ind på dig med et mix af klarfølese, psykometri og remoteviewing  på dig. det tager ca. 40 minutter til 1 time, ofte kommer der en masse stikord med, dem sender jeg så til dig, og du kan komme vider på din rejse.

Prisen for en fjern healing med forsendelse er 350,- kr.

Lige et par ord til prisen, jeg er klar over at jeg ligge væsentligt under hvad andre tager for at lave dette arbejde, det er ikke fordi jeg mener at deres priser er for høje, men fordi jeg jeg kun har mulighed for at lave nogen få af disse og jeg syndes det er alt for sjovt til at lade vær.