Blog Indlæg

Hekse-swap

Bytte, bytte købmand

Det hele startede med at jeg elsker at få pakker og jeg efterlyste nogen på FB, at sende til og at de sendte til mig. Nu har Hekse-swap box ordningen fundet vej nogen gange, jeg selv har været med 5 gange. Det er fedt at modtage en pakke ed noget spænde i og det er faktisk lige så fedt at lave en pakke og lige som jeg tror, jeg ved hvad der skal sendes af sted – sååååå ændre det sig når jeg står ed navnet på den jeg skal sende til, det er herligt!

Her er et smugkig i de pakker jeg har sendt og har fået ind til nu, og så længe der er nogen der vil være med så længe er jeg det det er for sjovt! – den eneste ulempe er at uanset hvilke en forsendelse ordning man bruger, her det vist sig at være noget …..ja det sier vi ikke højt her og nogen firmaer er mere bøvlet ind andre, men det lykkes!

Den første pakke jeg sendte og modtog, Jeg selv sendte lidt jeg halavet selv Gaja billet, runer (og hvordan de bruges) dobbelt lys, elle årshjul billede med blider jeg har brugt som en anden heks har brugt Hans, nogen krystaller som er blandt mine ynglings og noget håndlavet røgelse fra Indien.

Jeg fik en pakke med beskyttelse 😉 to lavendel stave, to glas med sortsalt og hvordan an bruger det en pose til at ligge i en bil for beskyttelse så man ikke forulykker og nogen krys ord og fylde ud tegninger. Post nord havde været meeeeget lang tid om at komme med den.

akke nummer to, fik lidt stening af Halloween, der kom et spådomshjul med, som jeg en gang har lavet og noget tekst om hvordan det bruges, en pendul at solsten, to lys jeg selv har lavet og et græskar lys jeg havde en masse af og som er sjove, to krystaller, to små glas med selv brænde pulver røgelse, et armbånd i ko horn, en skrivelse af Aleister Crowley, som jeg havde fået i Nekropolis, et skrumpehovet jeg har lavet i filt, en stav jeg har lavet og en te pose 😉 jep den er god nok en te pose….. og hvordan jeg bruger netop sådan en NovemberNat/Samhain.

Pakken jeg fik, først og fremmest ville post nord slet ikke fortælle mig at jeg havde fået pakke , så den røg retur uden at jeg havde fået besked om den var der!..har det noget at brokke sig til det firma…..Hmm – Nå men hende skulle sende til mig var så sød at hun sendte den igen – wehiiii. vokslys, røgelse, en stykke sjovt kanel, et kranie pendul og en ja/nej/ spørg ikke plade, en “vifte” et billede, nogle rav stykker og en krystal.

Den tredje var fra mig med 3 krystaller, håndlavet røgelse fra Indien, en påfugle  fjer , en sjal spænde af kohorn, et billede der har fulgt mig, der har fulgt mig i 28 år, det er vist nok det første kvinde deati billede jeg tog til mig .. og nu skulle det vider, det kommer oprindeligt fra et cover fra en vhs video cover, 14 lys jeg har levet i forskelige farver og lidt om hvad de forskelige farver står for.

Pakken jeg fik var absolut en Halloween  inspireret pakke, der var røgelse til at bruge for bedre at kome i nontakt med de døde, et såt til at dække op til de døde, her var en tallerken der kunne skrives på med kridt og noget kridt til, en gaffel, et glas/kalk, et sort malet hvidløj, et glad med sort peber,  noget kuld, en plade med messing, en lille messing gryde, en lavendel gren, 3 tørret roser, nogen laverbær blade og et sæt tarot kort indsvøbt i sælskind…kortene havde jeg så i forvejen, så måske de blive sendt vider en anden gang, men smukke er de.

En hurtig lille prøve pakke blev det også til, her var det lidt anderledes end de andre gange, hvor jeg sender til en og en helt anden sender til mig. Sådan var denne ikke jeg sendte til en og den samme sendte til mig. Hun var i tvivl om det hun brugte var noget andre kunne bruge og selvfølge bliver jeg nysgerrig og tilbyder straks en bytte bytte købmand pakke og det var godt 😉

Min pakke blev et rune spil jeg engang har lavet, det består af en taske med elementerne malet på, nogen rune og 4 krystaller og spilleregler. Så kom der håndlavet røgelse fra Indien, et  armbånd i kohorn, og så havde jeg følesen at en der sov dårligt, så en lille pude og krystaller til det.

Pakken jeg fik retur var herlig, fordi det var så lang fra noget jeg bruger så jeg blev endnu mere r nyskerig, der var en elefant, to så lys og to lysposer, noget røgelse…og så var der hjemmelavet modellervoks i grøn, noget jord fra en kirkegår grav og noget vand fra en kirkegår grav….

Den sidste pakke jeg har sendt var godt nok anderledes, det blev hurtigt et tema med elementerne og natur. en del havde jeg fundet i naturen Lav, en stribet sten, en hullet sten, fjer, rod grene fra lyn og hunderose, nogen fyrtræs nåle et stykke birke bark og til alt dette en beskrivelse af hvordan jeg bruger det magisk.  så bar der en gren med kogler og en muslingen Skald, bare fordi jeg syndes de var smukke og passede til mit tema nogen vokslys, en snabs af perikum, 5 Palo træ stave (fra helligt træ) og en lille bunke suhngit til at rendes vand med og ttil sidst 4 gudinder i hver deres element farve.

Pakken jeg fik var med gul salt, røgelse og skål til, et kort over hvordan stjerner stod da jeg blev født, et kort over hvordan månen er i 2018 nogen patchwork svampe, nogen hår dimser og en måne halskæde, som var til mi ene datter, nogen ageren og noget herlig måne magi på papir og en krystal.

Til slut

Jeg har opdaget, at dette med at bytte pakke, både en herlig måde at få indsigt hvad andre bruger   i deres hekse gøren og det er også en herlig måde at lære andre at kende. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *