Heksetimen

Mens jeg lavede  “På pod´en med..” serien hørte jeg flere gange,  at der er  hekse, der ønsker mere dybte, end “de nye” hekse med deres instagram og Facebook lige ulmebart giver. De ville gerne at den danske hekse verden havde lidt mere substans.

Jeg tænker, at den udvikling der er i det danske hekse miljø, hvor det er meget letter at få øje på “de nye” hekse, kan få åbnet op lidt op på de meget lukket danske hekse, nogen grupper vil helt sikkert bliver meget mere lukket, men det at få åbent lidt på kan helt sikkert skabe nogle diskussioner.

Om de her “nye” hekse har mindre substans, en jeg selv havde, da jeg startede min interesse for hekserier en gang i 90érn. I hver fald fik jeg ideen til at lave en podcast serie over et år med nogen arbejdes sider til og her kom Heksetimen og HokusFokus.

Heksetimen er den podcast hvor jeg fortæller lidt om forskelige basale emner inden for det magiske i heksekunsten, et bud på det der kan være godt at have med sig på en hekse rejse. Der er arbejdssider til hver hekse time og det er tænkt som at du kan være med på en side hver månede i et år og en måned, det betyder at der er 13 arbejds sider..

Hokus Fokus er en ekstra lille guidede meditation sm ind i mellem følger Heksetimen, de ligger sammen på arbejds siderne.