Heksetimen

Flere gange i 2019 har jeg hørt at der er  hekse, der ønsker mere dybte, end facebook lige ulmebart giver. Det har både været ved de podcast jeg har lavet for asdun og i forskelige grupper på netop på facebook. De vil gerne at den danske hekse verden havde lidt mere substans.

Det har fået mig til at sætte gryden i kog og hexéns podcast vil i 2020 kører med to serier, Heksetimen og Hokus Fokus. Det vil sige at dette år vil hexéns podcast være mere et Dittekarina projekt mere end et asdun projekt, men alligevel vil jeg prøve at sammenkører det hele i et. 

 

Heksetimen vil komme som asduns podcast kom før, hver den første fredag i måneden. Her vil jeg invitere dig til at være i min podcast cirkel og tage dig med på en hekse rejse gennem hele 2020. En rejse der handler om mere end at vise dine nye lys frem på facebook. En rejse der invitere dig til udvikling.

Hokus Fokus kommer så den anden fredag i måneden og vil være en lille meditation som følger hvert leksikon/podcast.

 

For at imødekommer muligheden for debat, vil der blive et opslag hver måned på asdun´s facebook gruppe, her kan du komme med spørgsmål, ideer og diskussioner til den pågældende månedens podcast.

Her på min egen side vil jeg ligge de 12 sider frem, hvor der løbene vil komme info. Til at starte med hvad skal du have klar til næste gang og så sener vil det være stikord og hvad der hære sammen til hver heksetime, altså både Heksetimen og Hokus Fokus, men også hvis jeg kommer til at lave nogen små indslag på youtube (det er i hverfald ideen). og så kan du efterfølgene finde det hele samlet.

Jeg håber du vil være med på rejsen, måske lære noget nyt eller lære noget på en anden måde og være med til at give dybte og substans til den danske hekse verden her i 2020. Har du været heks i mange år, så er der måske ikke noget nyt at hente og måske er der.

Denne rejse jeg invitere dig på er et resultat af min egen rejse, hvor jeg har opdaget at jeg nok mest er min helt egen form for heks.