Heksikon

I virkligeheden er der ikke mange ting en heks har brug for, for at være heks, men en absolut anbefaling her fra vil være en bog at skrive i. I forskelige traditioner vil vil du opdage, at man helder til forskelige navne; Cyprianys, Book of Shadows på dansk Skyggernes bog, Grimoire og Spejlbog. Hvis du vil læse mere om hver enkelt af disse bøger gå til asdun her

Hvad skal en sådan bog bruges til?

ALT! Her skriver du dine drømme, hekserier, hvad der virker og hvad der ikke virker,  er du en med en sikker og smuk håndskrift, så lave en fantastisk smuk bog, er du kikset til den salgs som jeg, skriv på computer, print det ud og sæt det i mapper, dette kan absolut godt få sin charme efter noget tid og er lige så magisk, som det håndskrevet.

Jeg har idag 3 store mapper, 2 store notesbøger (ikke vanvittigt flot skrevet) og en masse notesbøger jeg helst ikke vil kendes ved, hvis der er nogen der spørg. En gang gik jeg meget op i, at den magiske bog skulle være håndskrevet og have det rigtige navn, der sagde noget om hvor jeg så jeg hørte til. Men helt ærlig, de energierne du arbejder med, er da lige glade med hvordan bogen ser ud og hvad den hedder, er bare det du gør arbejdet, det vil kunne registres i energierne og i dine færdigheder.

I dag kalder jeg mine bøger og noter for Heksikon, det kommer fra børne-bog-serien  “Den lille Heks”, som jeg har siddet og læst med mine piger. Det siger meget godt hvad det er, et lexikon hvor jeg kan slå al mine hekserier op.

Råd:

Anskaf en notes bog eller flere, eller anskaf en mappe hvor du kan komme sider i hen af vejen. Vid at du også hen af vejen kommer til at få mere info om forskelige ting og at det er helt ok at det ikke ser perfekt ud. Bare du skriver, tegner din udvikling og du vil opdage, at det i sig selv er en udvikling.