Årets gang,  Blog Indlæg

Litha/Sommer-Solhverv

Jeg skrev en blok for nogen år siden, som stadigvæk er her på siden (ja ind i mellem bliver nogen ting flyttet over på asdun og nogen gange bliver de flyttet tilbage igen),  i den blok jeg skrev om at indsamle 7 forskellige urter fra 7 forskellige grave på sankthans, det skulle hjælpe på sydom, forhekselser osv. se den artikel her. Iden kommer fra forskelige hekse bøger bl.a. Dannie Druehyld´s Heksens håndbog. Dannie Drudehyld skriver også kort om en anden udgave  her samles blomster ind, ni forskellige slags, ni forskellige steder, i dybeste tavshed. Stilheden er for at indstille hjernen på, bare af finde blomster og ikke tænke på al mulig andet. Herefter bliver de ni blomster lagt under hovedpuden, det vil kunne sætte gang i drømme om fremtiden. 

Jeg selv går ned til stranden og kigger på bålene og på vejen hjem går igen, går jeg  forbi en… tja noget der liner en stranning eller noget. Her finder jeg 7 – 9  urter/blomster som jeg tager med hjem, dem ligger jeg i præs og når de er tørre klister jeg dem ind i min bog og finde alle mulige oplysninger jeg kan om dem, det sker mellem år, at nogen bliver gentaget, men ellers er der alligevel en del forskelige og lige pludselig kan jeg nok ikke finde flere forskelige. 

Men det her gør jeg  af flere forskelige grunde, jeg er i virkeligheden en lidt ynkelig heks der ikke kan tåle naturen uden allergi piller, så at sover med blomsterne er en rigtig dårlig ide, så jeg har min blomster/urte presse bog for at lære om de forskelige blomster (jeg gør det faktisk med blomster hele året rundt) og disse tørret presset blomster bliver også udover at komme i min info blomster/urte bog i et glas, altså der bliver samlet lidt flere end bare til bogen, 

disse står så for sankthans magi eller kraft om du vil, som jeg så kan bruge i  løbet af året. Der er det helt specielle ved sommersolhverv altså den kraft der på denne dag er, at solen stort set er på himmelen på samme interval i 3 dage, det forpligter og holder på den magi du finder på at skabe. Det er jo så den energi jeg kommer på glas.

Billede for oven er af min veninde der kommer med ud og blive luftet denne dag…jeg får så meget skæld ud for at bruge det billede HA HA HA HA…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *