Om Mig

Endnu en måde at være heks på, som i mit tilfælde bare er at være mig. Enlig var jeg ret længe om at påtage mig titlen heks. Jeg har altid fået af vide jeg var anderledes og mærkelig og enlig også lidt skræmmende,  jeg blev sammenlinet med forskelig film hekse, lige fra dem i The craft til dem i Charmed. 

Men jeg havde bevæget mig i Hekse verden , altså som i fora, dykket  ned i alle de bøger jeg kunne finde om de okkulte emner og den slags i langtid, inden jeg accepteret hekse titlen, tiden var bare anderledes der i 90érne, hvor hekse blev side stillet med gys, gro og sælg din sjæl til djævlen. Det gik der vel en 10 – 15 år med og så en dag var jeg sammen med en clairvoyant, hun udbrød i ren begejstring inden jeg overhoved havde sagt noget “aaaj du er jo en rigtig heks!” Fra da af tænkte jeg – fuck det, så er jeg heks!!! 

Foto: Andreas Houmann

Da jeg nåede på den anden side af 45 begyndte folk at kalde mig vølve. For mig er det at være en heks, vølve eller troldkyndig et fedt, det er en livsstil, en personlig udvikling, den jeg er. Jeg har ikke valgt at være heks, vølve eller troldkyndig, det har valgt mig, og enlig syndes jeg det er en tosset titel, men jeg indrømmer at det gør det nemmer at finde ligesindet. 

Desuden er jeg stor tilhænger af at forstå verden og mennesker i gennem psykologi, filosofi, mystik, det okkulte og den mytologiske verden, selv eventyr. 

Jeg betragter det som at udtrykke mig på papir/lærred, som noget af det fedeste og den aller bedste ven og psykolog der findes.