Om Mig

Endnu en måde at være heks på, som i mit tilfælde bare er at være mig. Enlig var jeg ret længe om at påtage mig titlen heks. Jeg har altid fået af vide jeg var anderledes og mærkelig og enlig også lidt skræmmende,  jeg blev sammenlinet med forskelig film hekse, lige fra dem i The craft til dem i Charmed. 

Men jeg havde bevæget mig i Hekse verden , altså som i fora, dykket  ned i alle de bøger jeg kunne finde om de okkulte emner og den slags i langtid, inden jeg accepteret hekse titlen, tiden var bare anderledes der i 90érne, hvor hekse blev side stillet med gys, gro og sælg din sjæl til djævlen. Det gik der vel en 10 – 15 år med og så en dag var jeg sammen med en clairvoyant, hun udbrød i ren begejstring inden jeg overhoved havde sagt noget “aaaj du er jo en rigtig heks!” Fra da af tænkte jeg – fuck det, så er jeg heks!!! 

Foto: Andreas Houmann

For mig er det at være en heks en livsstil, en personlig udvikling, den jeg er. Jeg har ikke valgt at være heks, det har valgt mig, og enlig syndes jeg det er en tosset titel, men jeg indrømmer at det gør det nemmer at finde ligesindet. Kunne det have været shaman, vølve, eller troldkyndig? Ja, men på et eller andet plan er det for mig det samme, jeg arbejder med en stor bladning af det hele og tilgangen er for dem alle en animistisk. 

Desuden er jeg stor tilhænger af at forstå verden og mennesker i gennem psykologi, filosofi, mystik, det okkulte og den mytologiske verden, selv eventyr.  Jeg kan tilføje at jeg enlig er solitær, men  ofte arbejde sammen med andre i cirkler og står bag hjemmesiderne asdun.dk, der er en hekse side og hex1.dk, der er en podcast side.

Denne side er alt det jeg rander rundt med, som ikke passer  på asdun, altså min mere filosofiske side og kreative side. Lad dig inspirere af det du kan bruge og lad rasten ligge.