Blog Indlæg,  sten

Ønskesten

Sten fundet i den danske natur som på stranden, har de nogen energier, der kan bruges til noget? ja da! 

De sten vi har i vores del af verden, har en tunger og rolige vibrerende energi end dem du kan købe, sandsynligvis derfor der er så mange der elsker at samle sten ved strandkanten. En af dem vi kan finde både i Danmark og i andre lande er ønske stenen. Det er en sten der kan have enhver størrelse og form, den er ensfarvet bortset fra et solidt hvidlig bånd, der omkranser hele stenen.  

Dette bånd kan være tyk eller tynd, men den skal være ubrudt og kun en…der kan faktisk godt være mere en, men mærk efter når du står med en sådan. Du kan være heldig at finde dem i forskellige sten arter, min erfaring fortæller de er lige gode, forskellige, men lige gode.  

Ønskestenen har et bånd, derfor et ønske, det betyder at den kun skal bruges én gang og derefter skal den ud i naturen igen, ønsker du flere ønsker, skal du bare finde flere ønskede sten! Se stene som små væsner, der midlertidigt kommer ind i dit liv for at hjælpe dig og som du herefter frigiver, så de kan hjælpe en anden. 

Et par måde at arbejde med stenen på. 

De første 3 har jeg fået af andre og nu for du dem også, den sidste er en jeg selv har fundet på, den for du også lige med. 

  

– Når du finder en ønsket sten, skal du stå ved kysten, holde den i din venstre hånd, lukke øjnene og fremsætte et stille ønske, mens du gør dette vend stenen i din hånd 3 gang. Når du har ønsket, skal du kaste stenen så langt ud i havet, som du kan, med din højre hånd. 

– Et ønske for to, det vil sige i er to om at udføre et ønske, men e sten. Før i begynder, skal i være enige om formuleringen og at i er synkron. Hold hinanden i hånden og anbring ønskestenen jeres mellem håndfladerne. Luk øjne, er og hænderne sammen, når i begge er fokusere på ønsket, som om det allerede virkelighed.  

Forstil jer at dette ønske danner sig i en bobbe eller noget røg og trænger ind i stenen. Åbne øjne og vendt hvis i ikke er nået lige langt. Når i begge er færdige, er stenen opladt med ønsket og den og ønsket sættes fri i naturen. 

– På den sidste dag i måneden, skal du grave et hul stort nok til din ønskesten, dette skal være på østsiden af dit hjem. Ved midnat dagen efter skal du holde din ønskesten mellem hænder og giv den dit ønske. Meditere over dit ønske, så længe at stenen modtager varme fra dine hænder. Når du er færdig skal du gå ud og begrave den i det hul, du har gravet aften før. Dæk stenen med jorden, så stenen kan lige uforstyrret, og marker stedet så du let kan finde den igen. 

På den allersidste dag i den samme måned, og igen ved midnat, enden den næste dag, skal du tage stenen op. Vask stenen i et varmt saltvandbad. Ved solopgang, næste dag, skal du ligge stenen tilbage i naturen og takke den for dens arbejde. Hvis det er muligt, skal du tage sten østover, et sted hvor sollyset berører den. 

  

 – Sæt dig til at meditere, hold stene mellem hænderne , tænk på dit ønske, lad dit ønske fylde, lad ønsket vokse og fylde op i din aura, send den del af din aura der rummer ønsket ned i stenen og mærk hvor fedt det er nu når ønsket bliver en realitet, Sæt stenen på dit alter, eller så du kan se den og blive mindet om dit ønske, når det er opfyldt rens den, sig tak og sæt den ud i naturen igen. 

 

Kommentarer lukket til Ønskesten