Blog Indlæg

Se krystaller igennem

I lang tid har mine Krystaller bare stået i et stort fad i vinduskammen i stuen, det har betydet at de tit skulle renses og at energien i min stue hurtigt blev tung, så nu måtte der laves om og skabe noget nyt og en anden orden så der var til at finde det jeg skal bruge når jeg skal bruge mine krystaller.

Så der var ikke andet for en at finde bøger frem og rydde op i krystal kaos´et.

Og det er ikke nemt at finde en god måde at holde styr på det, Jeg kan god se, at jeg har arbejde med krystaller i mange år.

Et godt råd til når man starter en sten samling, sæt navn på selve stenen, det er nemt nok at huske 10 og 20 sten, men hvis man ikke bruger dem tit og ens samling måske indholder nogen ikke så kendte, så er det nemt at glemme hvad de er for nogen.

Jeg har på asdun.dk /hexén (hex1.dk) lavet en podcast med krystal guruen Jette Holm, du kan hører den her.

Kommentarer lukket til Se krystaller igennem