Blog Indlæg

Skjulte beskeder

En tur på kirkegården

I flere hekse bøger inklusiv Dannie Druehyld´s Heksens håndbog anbefales det at gå en tur på en kirkegår Sankthans. Plukke 7 forskellige urter fra 7 forskellige grave, i tavsked så gravenes budskab kan mærkes/høres. Urterne og desuden også mos, sten, kirkebly og jord fra kirkegården, skulle hjælpe på sydom, forhekselser osv.

Nu opfatter jeg ikke kirkegården som noget specielt helligt, et roligt sted og en del kirkegårde er ret smukke på sin egen måde, men jeg anderkender at andre er af en anden opfattelse end mig, men jeg vil alligevel opfordre til at lade være med at plukke noget som helst fra gravene.

1 de mennesker der har afdøde begravet på gravstedet og passer graven, vil blive kede af det og der er ingen grund til at såre andre på den måde.

2 selve kirken (som præster osv.) og dem der har sine afdøde begravet der, vil opfatte det som hærværk og historisk set har præster været pænt sure på hekse. Der er slet ikke nogen grund til at bluse et yderlig hekse had op.

På en tur rundt for at finde forskelige urter området hvor jeg bor kommer jeg forbi en kirkegår, en lille hyggelig en. Jeg stod foran og tænkte hvis nu det ikke er i orden at hugge fra gravene, og jeg vil kalde at hugge uanset hvor forsigtigt du plukker! – Og uanset hvad en heksebog eller flere siger.

 

 

De 7 Skatte/Fund

Jeg besluttede at gå ind og finde 7 ting der lå løst og at en af disse ting skulle kunne rumme en besked for et spørgsmål jeg stilledet.
Du kan fx. gå ind og finde 7 ting og pynte dit alter med  eller finde 7. ting hvor af en af dem vil give en besked på Sank.Hans i stedet for bare at plyndre gravene.
Jeg kan godt lig mine små skatte fra kirkegården, selv om stedet som sådan ikke er helligt for mig, respekterer jeg at det er det for andre. En af de ting jeg fandt, den 7énde faktisk, var bare en lille ubetydelig grå sten, den lå der midt på stien og ved nærmer efter syn, var det klart at den havde en besked. Det var og det er det stadigvæk, som om der er en binderunde i den. Runen Gyfu og oven i det, i den ene side, var de to streger meget tydeligere, så det linede at Kauna var oven i den anden Gyfu rune.

Det var en smuk besked og absolut en jeg har taget til mig. Nu har jeg ikke noget spænde hekse alias/navn, jeg hedder bare det jeg heder om jeg er heks eller almindelig dødelig, men jeg har fået en binderunde af naturen på en kirkegår, måske fordi jeg vil opfordre til respekt for andres følelser, uanset hvad der så står i en hekse bog eller flere wink-humørikon eller måske bare fordi jeg skulle have denne besked.

Vil jeg anbefale at gå en tur på kirkegården og samle 7 ting op, 7 forskelige steder fra jaaaaa, vil jeg anbefale det som noget at gøre forhold til Sankthans? ved det ikke!

Kommentarer lukket til Skjulte beskeder