Det manglende led

Min far har aldrig kendt sin rigtige far og derfor har jeg aldrig kednt min farfar af blod, den farfar jeg kendte fortalte om slægtskab med Knud Rasmussen og kærlighed til Grønland. Om det er noget han bare bildte mig ind eller om de holder vand det ved  jeg ikke.

Men altså… min far kendte ikke sin far af blod, min søster arvede alle info over et stamtræ min mor var begyndt at lave, og hun dykkede ned i det og fandt denne far/farfar og en masse spænde historie, total `søg og find´ nørd som hun er.

Der er rigtig mange spænde elementer i stamtræet, både af det min mor har fundet frem og det min søster har fundet frem, men det her er alligevel for pussigt.

Jeg har aldrig tænk over at det kunne have en betydning at finde den forsvunden familie gren, det jeg vidste var at han var en gammel sur mand allrede dengang min farmor faldt for ham. Hvad kunne han have tilfældes med os.

Min mor havde fundet en masse præster og lærte fra de højre lag af samfundet, men her kom gøglerne, skuespillerne og de mega fattige. De element der manglede i forhold til hvordan vi er som familie, umeldbart er vi som type langt mere nedadret af vores dna end jeg lige gik og tænkte over.  Det har givet mig ideer til at lave slægts magi til at trække på og til at bryde negative mønstre.

Min søster havde blandt andet fundet ud af at noget af familien havde boet på Lille Brøndstræde, en gade ved voldene i København, der ikke findes mere. Den var så kriminel at de fine damer dånede bare ved omtale af den, sådan skriver en gammel avis om den i hver fald.

Hvis det er rigtigt at traumatiske oplevelser kan afsætte nogen genetiske spor og blive nedarvet igennem  to generationer mindst, sådan som Nature News skriver det. Så kan det at have boet i sådanne kår sagens ligge som spor i min genatik, sat alle de andre vanvittige ting disse mennesker har gennemlevet, altså dem der går i en genetisk linje bagved/før mig. Det er å det jeg er i gang med at finde magiske tanke mønstre til at heale på.

Min søster fandt en del familie medlemmer til denne far/farfar, blandt andet en ældre søster, det er både lidt sjov men også lidt uhyggeligt, denne Valbord (det hed søsteren) liner mig helt vildt meget, mere dobbelt hage jo jo, men i en god stilling kan jeg også få mere end jeg har til hverdag, måske det kommer. 

Det er som de der berømtheder der liner personer fra bilder og malerier fra forskellige tider i historien og hvor man siger de er udødelige (altså i sjov).

Det er meget mærkeligt at se på en kvinde der liner mig så meget og som er 100 år gammelt. Når tilbage til det jeg ville med denne fortælling, det at dykke ned i slægt historien, nu hvor det ikke kun er den “pæne” del af familien der er med, betyder at der er et langt støre område hvor jeg kan forstå og heale dele af mig selv som jeg ikke kunne før, jeg syndes helt sikkert at det er arbejdet vær at kigge historien i slægten igennem…ja nu er det så min mor og søster der har gjort hele arbejdet, så det kan jeg jo skakkens sige, men mens du har muligheden så gå så langt tilbage som du kan, spørg dem der er ældre i familien om hvem, hvad, hvor og hvordan og samling med dit eget liv, er der temaer der gentager sig? Er der hjælp at trække på i dit kød, blod og hud? er der noget der trænger til at blive healet? Så gør det!