Blog Indlæg

Smykker af kobber, sølv og guld

Ligesom krystaller/sten påvirker os, gør symboler og metaller det også. Og lige som med krystaller/ sten kan viden om dette bruges til vores fordel, her i vil jeg kort fortælle om 3 af de metaller det oftest er i vores smykker og som har en indvirkning på os, vores krop og psyke.

Kobber:

har ry for to fantastiske en skaber – det eliminerer skadelige stråler og det er en fantastisk energi lader og varme leder, faktisk er kobber et livsvigtigt sporstof for flere dyr og planter..og mennesker. Kobber kan påvirke svampe, alger og i det hele taget skadelige mikrober. Der ud over har kobber har fælles energi ladning med både sølv og guld.

Sølv:

er en feminin energi/ gudinde, der relaterer til måne, det virker på den indadvendte energi, kølende, dæmpende og beroligende en yin energi og ligesom kobber kan den anvendes som energi lader og varme leder. Der er meget få mikroorganismer der kan udvikle resistens over for sølv, oven i købet  er sølv gift for en lang række af bakterier, en pudsig detalje om sølv er før der var antibiotika, blev sølvnitrat brugt til at behandle infektioner og med held under 1. verdens krig. Det har også været brugt i mælk, vin, vand osv. for at øge holdbarheden. Sølv er en anelse håre end guld.

Guld:

er en maskulin energi /guden, der relatere til solen der virker på den ud avende energi, er varmende, kraft og energisk, en yang energi .Guld måles i karat jo højre jo rener guld, 24 karat er således det reneste guld, i smykker er det ofte 22 karat, 18 karat eller 14 karat, des laver karat des højre indhold af enten sølv eller kobber. Den sjove fortid for guld er bl.a. alkymisterne fra tiden hvor guld stod for overjordisk rigdom overjordisk velstand og symboliserede evigheden, erkendelsen og troskab.

Steder på kroppen:

Det er nogle af de energier vi har at arbejde med, men det har også en betydning hvor på kroppen smykket er placeret fx har vores krop en feminin og maskulin side.

 

 

Venstre side

er feminin

modtagende

dvs. her modtager du ting og filtrere dem ønsker du at modtage energi fra smykket bæres det her

Højer side

er maskulin

ugående

dvs. her handler du og agere på dem ønsker du at handle/ager på smykket energi bæres det her

Fingere:

Lillefinger er rod chakraet, den forbindes med Merkur og til trods for at være rod chakraet er den her forbundet med komikation, formidling og intellektet.

Ringfinger er hara chakraet, den forbindes med solen er her forbundet med jegét og individualitet.

Langefinger er solarplexsus , den forbindes med Saturn og er ambition, koncentration og ansvar.

Pegefinger er hjertechakraet, den forbindes med ekspansion og bevidsthed.

Tommel er både hals, pineal og krone chakraet, de forbindes med Venus, som er kærlighed og vurderinger.

Her skal man huske at det at gå med ringe på alle finger kan have stor betydning, fx vil sølv på alle finger dæmpe alle chakra og den feminine energi bliver indelukket.

Husk at rens arve stykker/smykker, da metallet ligesom krystaller bliver påvirket at brug, dvs. de optager en del af brugeren og hvis fx den man har arvet fra havde en sygdom kan man uden rensning af smykket udvikle symptomer af samme sygdomme som forrige ejer. Idet hele taget er det godt at rense sine smykke med jævne mellem rum og gå ikke med smykker af vane, sov ikke med dem uden at rens dem og bær dem ikke for andres skyld end din egen.

Metallerne kan renses på samme måde som krystaller.

Kommentarer lukket til Smykker af kobber, sølv og guld